Vero espreso

Espreso je veoma popularna kafa na našim prostorima, a Vero kafa se posebno ističe kvalitetom kad je u pitanju espreso. Različite mešavine, pravljene za najsufisticiraniji ukus. Pogledajte espreso kafe u našoj ponudi.


 • Vero Extra Bar Uvećajte fotografiju

  Vero Extra Bar


  Mešavina pečenih zrna kafe... Kombinacija dve kafe za ljubitelje espresa. Pravi odnos kafa Arabika i Robusta daju pun i kremast ukus. Namenjeno onima koji vole tipičan italijanski espreso. Pakovanje: aluminium-polyethylene, fleksibilno, težina: 1kg.

 • Vero kafa vrsta Silver Medal Uvećajte fotografiju

  Vero Silver Medal


  Mešavina pečenih zrna kafe, specifičnih karakteristika i kvaliteta. Ova kafa namenjena je onima koji vole čist i pun ukus sa penom koja traje. Pravi je izbor za restorane, kafiće i hotele koji kafu serviraju "na stolu" pa kafa mora da zadrži svoje karakteristike nekoliko minuta nakon pripreme.

 • Vero kafa vrsta Miscela Nera Uvećajte fotografiju

  Vero Miscela Nera


  Mešavina kafe pažljivo odabranih zrna. Ova kafa zadovoljiće i najzahtevnije klijente sa najsufisticiranijim ukusom. Ima odličan "cup performance".

 • Vero kafa vrsta Arabika Ekstra Uvećajte fotografiju

  Vero Arabica Extra


  Ova kafa karakteristična je po specifičnom aromatičnom intenzitetu i tipičnom slatkoćom za Arabika kafe. Lak, sladak i kremast sastav mešavine je posebno zgodan za lake kafe. Pakovanje: aluminium-polyethylene, fleksibilno, težina: 1kg.

 • Vero kafa vrsta Selezione Oro Uvećajte fotografiju

  Vero Selezione Oro


  Miscela "Oro" miksuje najbolje od Arabika kafa sa pravom količinom Robusta. To rezultira kremastim ukusom lake "čokolade" nakon probanja kafe. Pakovanje: aluminium-polyethylene, fleksibilno, težina: 1kg.

Postanite naš kupac

Ukoliko vodite hotel, restoran ili kafić, Porta Fortuna je pravi partner za Vas. Široka ponuda (žestoka pića, vina, sokovi, topli napici, instant napici, čajevi, čokolade, i široki izbor potrošnih materijala) zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih HoReCa biznisa. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i poručite proizvode... Kontaktirajte nas


Kontakt
060 066 16 10

Telefon 2: 060 066 16 15

Fiksni tel. 017 420 349

Adresa Show Room-a: Partizanska 9a