Rezervišite sto

Najbolje je rezervisati dolaskom u sam lokal nekoliko dana ranije, ili telefonom - Dušan 060/0661620

Infinity time| urbano mesto.

Opširnije

Šta je Infinity time?

...jedno lepo mesto gde se pije kvalitetna kafa, najbolji kokteli, najlepsi prirodni sokovi, domaća i inostrana renomirana alkoholna pića. Mesto gde se može gledati i u zidove i u prolaznike u Brankovoj ulici!

Čitajte još

Marilyn Monroe

Vero Espresso

Espreso kafa za zahtevne poznavaoce koji preferiraju aromatičan ukus. Mešavina se sastoji od najboljih arabika iz Centralne i Južne Amerike i sa Roga Afrike. Idealna nakon dobrog obroka.
Clint Eastwood

Kokteli

Svi kokteli se pripremaju po recepturi važećoj u celom svetu, koristi se profesionalna barska oprema, originalna pića, koktel dodaci brendova MONIN, DeKuyper, najsvežije voće…
Elizabeth Taylor

Alkoholna pića

Žestoka alkoholna pića svih svetskih renomiranih brendova iz ponude Pernod Ricard-a i ostalih vodećih kompanija na svetskom tržištu alkoholnih pića… wisky, tequila, rum, bitter, liquer, wine, gin…

Ambijent ovog kafe bara je nekoliko puta renoviran i prilagođen posetiocima i prolaznicima. Nalazi se u Brankovoj ulici u centru Vranja, nudi veliki izbor kafa od Vero espressa (tople, hladne, koktel, sa alkoholom…) toplih napitaka, koktela, ceđenih sokova. Kafe infinity ima sopstvenu proizvodnju kolača, torti i sladoleda od najboljih italijanskih sirovina. Enterijer je urađen retro fotografijama poznatih filmskih zvezdi koji privlači pažnju gostiju.

Open Imagination
Infinity Time
Locked Steel Gate
Infinity Time
Mac Sunglasses
Infinity Time
Open Imagination
Infinity Time
Console Activity
Infinity Time
Open Imagination
Infinity Time
Backpack Contents
Infinity Time

Vikend je zadužen za uživo muziku lokalnog benda sa pop-rok repertoarom a gosti su u prilici da probaju asortiman iz bogatog bara uz ljubaznu uslugu. Za vikend večeri rezervacija je obavezna. Infinity Time se može pohvaliti širokim izborom alkoholnih pića i vrhunskih koktela a i da gost sam odabere sastojke za svoj koktel.
Uživo muzika! Rock bend sa repertoarom za sve uzraste, od pop-rock klasika do najnovijih svetskih komercijalnih hitova, domaći i strani hitovi, ples i dens dozvoljen!

Voliš dobar i urban provod? Rezerviši!putem Interneta

sank

Kontaktirajte nas / rezervišite

Infinity Time

Rezervacije
Najbolje je rezervisati dolaskom u sam lokal nekoliko dana ranije, ili telefonom - Dušan 060/0661620

Adresa
Braknova 3A Vranje
Radno vreme
Radnim danima: 8h-24h;
Vikendom: 08-02h;
Telefon: 060/066-16-20
Email: infinitytime.srb@gmail.com

Pozvaćemo Vas u najskorijem roku, dok Vas ne pozovemo rezervacija nije aktivna. Ukoliko ne primite naš poziv u toku dana, molimo Vas da nas pozovete na telefon.
Izradio Reload 2015 | Sva prava na sadržaj zadržava Infinity time