Dobrodošli u Porta Fortunu!

Porta Fortuna DOO osnovana je 2012. godine. Od tada pa do danas preduzeće beleži razvoj i rast radnih kapaciteta i poslovne mreže. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija kafe, a u našoj ponudi dostupan je i širok asortiman različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića, napitaka, čajeva i svih drugih proizvoda za HoReCa.


Porta Fortuna je uvoznik i distributer za Vero kafe iz Italije. U ponudi su veoma kvalitetne kafe prefinjenog ukusa, koje su danas dostupne u ugostiteljskim objektima širom Srbije. Kafe šaljemo na adresu bez obzira gde se nalazite u Srbiji.

Espreso kafe Patrone Oprema

Porta Fortuna distribuira kompletan program za hotele, kafiće i restorane (HoReCa) u južnoj Srbiji. Naša mreža rasprostranjena je od Preševa do Leskovca i šire. Važno je i to da veoma vodimo računa o svojim klijentima i saradnicima. U tom smislu, Porta Fortuna stalno informiše svoje kupce i saradnike o novinama u ponudi što rezultira i boljim poslovanjem objekata.

Naši saradnici mogu da očekuju brojna iznenađenja. Kupci naše kafe (kafići, restorani, hoteli) dobijaju na poklon kafemat, mlin i šolje, ali i ono još važnije a to je znanje.

Obučavamo kupce da rade na kafematu, da pripremaju kafe, art na kafi, mlečnu penu itd.

U našem Show Room-u očekuje Vas ljubazno osoblje koje će naći rešenje za Vaš restoran, hotel, kafić...

Pogledajte fotografije Show Room-a

Grad: Vranje Ulica: Brankova

Porta Fortuna vodi jedan od najpopularnijih kafića u Vranju - Caffe Infinity Time. Naš kafić mesto je okupljanja različitih generacija vranjanaca ali i turista koji dođu u naš grad.

Posetite veb-sajt kafića

Porta Fortuna zapošljava mlade ambiciozne ljude koji saradnicima i klijentima pružaju punu podršku.